Home

Info voor eigenaren

Brix Housing is gespecialiseerd in huisvesting en commercieel vastgoed in regio Venlo.

Door onze ervaring weten wij precies wat er komt kijken bij de huisvesting van verschillende doelgroepen, zowel voor de verhuurder als de huurder. Wij staan voor een eerlijke en transparante werkwijze en persoonlijke benadering voor alle partijen, waarbij het altijd draait om de perfecte match en uitstekende service. 

Beheer

Het verhuren van vastgoed was nog nooit zo makkelijk! In samenwerking met Vastgoedbeheer Venlo wordt alles geregeld op gebied van financieel, juridisch en operationeel beheer. En bij calamiteiten of overlast staan wij 24-7 klaar voor verhuurder, huurders én omwonenden. 

Bemiddeling

Bij het verhuren van een woningen en commercieel vastgoed komt een hoop kijken: adverteren, selecteren van kandidaten, bezichtigingen, screening, opstellen van een juridisch correct contract en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Laat BRiX housing dit voor u doen! Zo heeft u er geen omkijken meer naar en bent u verzekerd van een topkandidaat en beperkte leegstand.

Advies

Wilt u investeren in huisvesting of commercieel vastgoed? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden! Door onze ervaring weten wij exact welke behoeftes de doelgroep heeft en op welke manier uw rendement kan worden geoptimaliseerd. 

Meer weten over onze diensten? Bel, app of mail ons dan voor een bak koffie.