BRiX housing

BRiX housing is gespecialiseerd in huisvesting en commercieel vastgoed in regio Venlo.

Door onze ervaring weten wij precies wat er komt kijken bij de huisvesting van verschillende doelgroepen, zowel voor de verhuurder als de huurder. Wij staan voor een eerlijke en transparante werkwijze en persoonlijke benadering voor alle partijen, waarbij het altijd draait om de perfecte match en uitstekende service. 

Beheer

Het verhuren van vastgoed was nog nooit zo makkelijk!
Heb je een woning, appartement of commerciele ruimte in de verhuur of denk je erover om te gaan verhuren en ben je op zoek naar een betrouwbare vastgoedbeheerder? In samenwerking met Vastgoedbeheer Venlo wordt je van A tot Z ontzorgt en garanderen wij woon- en werkplezier voor uw huurder. 

Bemiddeling

Bij het verhuren van een woningen en commercieel vastgoed komt een hoop kijken: adverteren, selecteren van kandidaten, bezichtigingen, screening, opstellen van een juridisch correct contract en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Laat BRiX housing dit voor je doen! Zo heb je geen omkijken meer naar en ben je verzekerd van een topkandidaat en beperkte leegstand.

Advies

Wil je investeren in huisvesting of commercieel vastgoed? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden! Door onze ervaring weten wij exact welke behoeftes de doelgroep heeft en op welke manier je rendement kan worden geoptimaliseerd. 

Meer weten over onze diensten? Bel of mail ons voor een kopje koffie!