Home

Info voor eigenaren

Brix Housing is gespecialiseerd in de huisvesting van studenten en young professionals in Regio Venlo.

Door onze ervaring weten wij precies wat er komt kijken bij de huisvesting van deze doelgroepen, zowel voor de verhuurder als de huurder. Wij staan voor een eerlijke en transparante werkwijze en persoonlijke benadering voor alle partijen, waarbij het altijd draait om de perfecte match en uitstekende service. 

Meer weten over onze diensten? Bel, app of mail ons dan voor een bak koffie. 

Beheer

Het verhuren van vastgoed was nog nooit zo makkelijk! Wij verzorgen alles op operationeel, technisch, administratief, financieel en sociaal gebied. En bij calamiteiten of overlast staan wij 24-7 klaar voor verhuurder, huurders én omwonenden. 

Bemiddeling

Bij het verhuren van een woning komt een hoop kijken: adverteren, selecteren van kandidaten, bezichtigingen, screening, opstellen van een juridisch correct contract en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Laat Brix dit voor u doen! Zo heeft u er geen omkijken meer naar en bent u verzekerd van een topkandidaat en beperkte leegstand.

Advies

Wilt u investeren in vastgoed voor studenten en young professionals? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden! Door onze ervaring weten wij exact welke behoeftes de doelgroep heeft en op welke manier uw rendement kan worden geoptimaliseerd.