Brixhousing

Op zoek naar een woon- of werkruimte in regio Venlo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Brixhousing, het grootste onafhankelijke woningagentschap met huisvesting en commercieel vastgoed in regio Venlo. Bij ons kun je terecht voor het huren van appartementen, woningen en commercieel vastgoed.

Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare verhuurders en garanderen de beste accommodaties voor een eerlijke prijs.

Huisvesting zoals het hoort

Bij ons vind je een breed aanbod woonobjecten in- en rondom de regio Venlo. Van luxe appartement tot een karakteristiek huis, allen goed onderhouden en gelegen op gewilde en populaire locaties.

Het woningaanbod op onze website is actueel en de aangeboden woningen zijn snel beschikbaar. Wij zijn open, eerlijk en transparant en je betaalt bij ons geen inschrijfgeld of andere verborgen kosten.

Heb je interesse in een woning, dan schrijf je je eenvoudig en snel in via onze website. Na inschrijving ontvang je een mail met mogelijk aanvullende vragen, zodat we kunnen toetsen of je in aanmerking komt voor de woning.

Vastgoedbeheer Venlo

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die het beheer van je commercieel vastgoed uit handen neemt? Dan vind je in Vastgoedbeheer Venlo de juiste partner.

Wij bieden een compleet beheerpakket aan, samengesteld aan de hand van je eisen en wensen. Het screenen van nieuwe huurders, het regelen van financiële en juridische zaken, het begeleiden van onderhoudswerkzaamheden: wij regelen het allemaal!

We zorgen voor een snelle, efficiënte en correcte afhandeling van alle taken rondom je commercieel vastgoed. Jouw commercieel vastgoed, onze zorg. 

Kijk voor meer informatie op www.vastgoedbeheervenlo.nl